Tomić: U sredu dolazimo u priliku da ostvarimo cilj

Izvor: TV Arena Sport, 10.Maj.2016, 03:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: U sredu dolazimo u priliku da ostvarimo cilj

Trener Partizana Ivan Tomić je na zajedničkoj konferenciji koja je održana u Staroj Pazovi rekao da se on i njegovi igrači nalaze na korak od ispunjenja prvog cilj zacrtanog u januaru.

"Za nas je finale Kupa najvažnija utakmica prolećnog dela sezone. U januaru, kada sam postao trener Partizana, trofej u ovom takmičenju postavljen kao prioritet. U sredu dolazimo u priliku da ostvarimo cilj", počeo je Tomić.

Iako svestan uloge favorita koja je postavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << pred Partizan, Tomić je naglasio da ih ta činjenica neće uobraziti.

"Poštujem Javor i jako iskunsijeg kolegu Doića, koji je već imao priliku da učestvuje u finalu. Mi prihvatamo ulogu favorita, ali ne želimo da budemo prepotentni i arogantni.

Imamo veliki broj mladih igrača i oni su već navikli na težinu grba i na to šta nosi igranje u Partizana. Nadam se da ćemo odigrati dobro svih 90 minuta i osvojiti trofej", dodao je trener crno-belih.

Finale Kupa je jedina utakmica u takmičenju u kojoj će se u slučaju nerešenog rezultata igrati produžeci, pa tek onda, ako se ni dodatnih 30 minuta ne odluči pobednik, šutirati penali.

Direktan prenos finala Kupa Srbije pogledajte na Areni Sport 1 od 19 časova.

Ostale susrete koje uživo prenosimo pogledajte na linku prenosi uživo

Uvek sveža dešavanja pratite na Vesti fudbal

Pratite naše Facebook  i Twitter stranice i saznajte najnovije vesti iz sporta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.