Tomić: Javor ima za čim da žali

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: "Javor ima za čim da žali"

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić čestitao je ekipi Javor Matisa na odličnom izdanju i priznao da ekipa Mladena Dodića ima za čim da žali posle trijumfa crno-belih u Ivanjici.

Fudbaleri Partizana ostvarili su petnaestu ovosezonsku pobedu u domaćem šampionatu u okviru 29. kola Superlige Srbije. Izabranici Ivana Tomića savladali su kao gosti ekipu Javor Matisa sa 2:1, a strateg crno-belih priznao je posle utakmica da nije bilo lako izboriti se za tri boda.

"Otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo jako dobro utakmicu, postigli dva gola, ali nam je ekipa Javora, koja je jako dobar domaćin i dobro se snalazi u ovakvim uslovima, napravila određene problematične situacije" rekao je Tomić.

Partizan je posle prvih pola časa igre stigao do dva gola prednosti ali je u drugom delu susreta imao samo jednu priliku za gol kada je Nebojša Kosović pogodio prečku tri minuta pre kraja.

"U drugom poluvremenu smo morali da napravimo promene jer ritam nedelja - sreda iziskuje da neki igrači izađu ranije, dok drugi nisu na željenom nivou fizičke spreme. Ekipa Javora je u tim trenucima imala inicijativu i postigla pogodak posle čega smo imali sjajnu šansu da utakmicu privedemo kraju ali smo pogodili prečku" dodao je Tomić.

Aktuelni šampion Srbije tako je vezao petu pobedu u Superligi ali je strateg crno-belih priznao da je i domaćin današnje utakmice imao svoje šanse za bolji rezultat.

"Ekipa Javor Matisa ima za čim da žali. Mislim da je utakmica bila izuzetno dinamična i interesantna. Čestitam svojim igračima, a treneru Javor Matisa i njegovim igračima želim sve najbolje u nastavku prvenstva" zaključio je Ivan Tomić.

Poslednju utakmicu u regularnom delu sezone Partizan igra za vikend protiv Mladosti iz Lučana, a pobeda u tom meču garantuje crno-belima drugo mesto na tabeli pred početak plej-ofa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOMIĆ POSLE TRIJUMFA U IVANJICI: Javor nam je napravio dosta problema, ali smo zasluženo pobedili

Izvor: Kurir, 06.Apr.2016

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da su crno-beli i Javor odigrali interesantnu i dinamičnu utakmicu, dok je trener ivanjičke ekipe Mladen Dodić naveo da mu je žao što njegovi igrači nisu "izvukli" nerešen rezultat..."Mislim da je utakmica bila interesantna i dinamična.. Otvorili...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.