Todorić: Partizan nije ima jeftiniji tim u 21. veku

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2016, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Partizan nije ima jeftiniji tim u 21. veku

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić dva dana pre početka nove sezone istakao je da klub iz Humske u ovom veku nije imao jeftiniji tim od aktuelnog.

Naravno, i do Todorića su stigle priče da su crno-beli tokom leta angažovali skupa pojačanja i postavljalo se pitanje odakle toliko novca.

"Doveli smo osmoricu igrača i krenule su spekulacije odakle nam novac za to. Pričalo se da smo doveli skupa pojačanja. Moram da kažem da je Partizanov tim u ovoj sezoni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << jeftiniji nego prošlogodišnji. Ovo je najjeftiniji tim Partizana u ovom veku, ali neću da pričam o sumama, to nije moj posao", rekao je Todorić za "Informer".

On je ponovio da je klub iz Humske u velikim dugovima.

"U ozbiljnim smo dugovima, koji ne mogu da se saniraju preko noći. Prošle sezone krenuli smo iz minusa, sada smo isto u minusu, samo malo manjem. Situacija svakako nije sjajna i biće nam potrebno sigurno jpš dve godine da se stabilizujemo".

Todorić ne želi da prognozira koji su krajnji dometi crno-belih, ali očekuje bolje rezultate nego prošle sezone.

"Imamo armiju navijača na prostorima bivše Jugoslavije i dužni smo da napravimo i dobar rezultat. Ako ćete da me pitate šta je to dobar rezultat, mogu da kažem samo bolji nego prošle sezone. Biće nam teško da to ostvarimo sa ovako malo novca. Imali smo uspeha ranijih godina uprkos besparici, samo što je situacija sad mnogo teža", istakao je Todorić.

U Partizan su tokom leta došli Stefan Birčević (Estudijantes), Đorđe Majstorović (Metalac), Frenk Robinson (Istanbul), Branislav Ratkovica (Lukoil), Vilijam Hečer (PAOK), Uroš Luković (MZT Skoplje), Kenan Karahodžić (Unikaha) i Stefan Pot (Mladost Zemun), dok su klub napustili Petar Aranitović (Manresa), Aleksandar Cvetković (Manresa), Edo Murić (Banvit), Darel Vilijams (Hapoel Tel Aviv), Džamar Vilson (Estudijantes), Kevin Džons (Lokomotiva), Božo Đumić (Sloboda Tuzla), Čedomir Vitkovac, Andrej Magdevski (Feni iIndustrija), Andreja Milutinović (Koroivos) i Miloš Glišić.

Partizan novu sezonu ostavara u subotu duelom protiv Mornara u Baru, debitantnom u ABA ligi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

DRAGAN TODORIĆ ODGOVORIO ZVEZDAŠIMA: Evo kakav tim ima Partizan…

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić govorio je o stanju u Partizanu, ali je i odgovorio Zvezdašima koliko je skup tim crno-belih.. . Partizan je letos doveo osam pojačanja. To je bio povod Delijama da odgovore na prozivke Grobara o trošenju narodnih para. I dok prepucavanje navijača na forumima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.