Todorić: Nažalost, odlaze nam svi stranci…

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Jun.2011, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Nažalost, odlaze nam svi stranci…

Potpuno razumemo Dragana Todorića, prvog operativca Partizana mts, kada nam je manje od 24 časa posle nove titule rekao da nema specijalna osećanja. Kako bi i bio u euforiji kada mu je nedavno osvojeni pehar 39. koji je podigao! Toliko je u svojoj istoriji osvojio Partizan, toliko i Todorić. Jedno bez drugog ne ide.

Međutim, zašto prvi operativac crno-belih ne bi sada mogao da „digne sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << četiri u vis” i da uživa u sjajno obavljenom poslu?
- Imam više briga o kojima već sada moram da razmišljam. O svemu što ćemo početi da radimo u ponedeljak. Čeka nas veliki posao, kao i svakog leta – nastavlja Todorić.
S obzirom da četvorica igrača sigurno napuštaju klub (Veseli, Džerels, Gist i Džavaji), prioritet je što više sprečiti dalje osipanje.
- Pre svega moramo da obavimo razgovore sa našim igračima kojima su istekli ugovori. To su Božić, Kecman i Katić. Klinci su pod ugovorima, nisu sporni. Nažalost, odlaze nam svi stranci. Veseli nema ni najmanju šansu da ostane, a minimalne su i za Gista i Džerelsa.
Todorić najavljuje drugačiji pristup ovog leta:
- Probaćemo da smanjimo broj stranaca, a da pri tome ne umanjimo kvalitet. Trudićemo se da zamene pronađemo u Srbiji, ili u inostranstvu prevashodno od naših bivših igrača.
Ali, sportski direktor crno-belih ne zaboravlja one koji čekaju svoju šansu:
- Sigurno je da naš stručni štab vrlo dobro znao šta treba da radi i kako da ih uvodi. Sledeće godine neko od njih će dobiti pravu šansu, ne na kašičicu. Ove godine iskoristili su je Lučić i Milosavljević, iduće će još jedan ili dvojica iskočiti – dodao je Todorić.


Džerels i Olimpijakos?
Počelo je! Grci su pre samo nekoliko dana završili sezonu, a već je krenulo licitiranje imenima mogućih pojačanja dva atinska giganta, Olimpijakosa i Panatinaikosa.
Kako su nam grčki izvori preneli, Kurtis Džerels je jedno od potencijalnih pojačanja Olimpijakosa. Doduše, Dušan Ivković nije još ni prišao „slučaju Džerels”, ali kako sada stvari stoje levoruki plej Partizana figurira kao mogući budući član Pirejaca.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Todorić: "Odlaze nam svi stranci"

Izvor: B92, 11.Jun.2011

Sportski direktor Partizan Dragan Todorić nije bio u euforiji posle još jedne "triple krune", ali i kako bi kada je ove sezone stigao do 39. trofeja!..I pored još jedne uspešne sezone prvi operativac "crno-belih" ne može da se opusti i uživa u sjajno obavljenom poslu..."Imam više briga o kojima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.