Tipsarević: Ni Partizan ni Crvena zvezda

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević: Ni Partizan ni Crvena zvezda

Znamo da je Viktor Troicki vatreni navijač Partizana, Novak Đoković Crvene zvezde, a za koga navija Janko Tipsarević?
(FOTO: M. Antić)
- Ni za koga – kao iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << topa je rekao Janko. – Kad sam bio mali bio sam „grobar“, onda me je kum prevario i počeo sam da navijam za Zvezdu. Sada nisam ničija pristalica. Išao sam na utakmice Partizana, ali samo zbog Viće.
Ceo intervju sa Jankom Tipsarevićem možete pročitati 26. septembra u Sportskom žurnalu. Ukoliko želite da se pretplatite na elektronsko izdanje Žurnala kliknite OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan Saša menja Dušana Ivkovića?

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2013

Dušan Ivković je u utorak obelodanio da neće više voditi reprezentaciju Srbije i da je vreme da neko mlađi preuzme mesto selektora.. Nekadašnji reprezentativni plejmejkeri Aleksandar Saša Đorđević i Saša Obradović najčešće se pominju kao naslednici Dušana Ivkovića.. Intervjue sa Aleksandrom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

TIPSA: Navijao sam za Partizan, pa za Zvezdu, sad ni za koga

Izvor: Kurir, 26.Sep.2013

Išao sam na utakmice Partizana, ali samo zbog Viće, rekao je Janko..Rešena misterija...Srpski teniser Janko Tipsarević, konačno je progovorio o navijačkom opredeljenju, a na pitanje da li navija za Crvenu zvezdu i Partizan, jedan od najboljih igrača je kazao:.."Ni za koga"..."Kad sam bio mali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.