Izvor: Sportal.rs, 08.Mar.2024, 19:25

Tim Partizana za derbi: Duljajeva trka sa vremenom i odluka u poslednji čas zbog ključnog dvojca

Pred nama je 172. večiti derbi na Marakani. Crvena zvezda dočekuje Partizan na Marakani, a crno-beli na stadion najvećeg rivala putuju kao lideri Superlige uz bod prednosti. Igor Duljaj je odredio tim koji će istrčati na stadion "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrajte fudbal

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 09:35

Rano je da se odluči šampion, ali je pravo vreme da vidimo ko je stvarno bolji, makar u ovom trenutku...Crvena zvezda je u sezonu ušla kao apsolutni favorit, sa najjačim timom i najvećim ambicijama, ali je Partizan nekako "stidljivo" zaposeo vrh i, uz manje padove, odoleva praktično bez prestanka...Crno-beli...

Nastavak na B92...

ZVEZDA – PARTIZAN Spektakl usred Beograda: Duljaj i Milojević izabrali startnih 11 /SASTAVI/

Izvor: Sportal.rs, 09.Mar.2024

Crvena zvezda i Partizan. Duel po 172. put u prvenstvu. Krcat stadion "Rajko Mitić". Sve je spremno za početak spektakla koji može mnogo toga da promeni, a dešavanja sa Marakane pratite uživo iz minuta u minut na Sportalu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.