Teško ranjeni navijač u komi, lekari se bore za njegov život

Izvor: BKTV News, 10.Jun.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško ranjeni navijač u komi, lekari se bore za njegov život

Navijač povređen u tuči u novobeogradskom naselju dr Ivana Ribara i dalje u komi, lekari se bore za njegov život.

Demir J. (18), navijač Partizana iz grupe "vandal bojs", teško je ranjen u stomak prilikom obračuna sa navijačima Crvene zvezde u četvrtak u novobeogradskom naselju Dr Ivana Ribara.

On je operisan u KBC Zemun i lekari se bore za njegov život, a Alo nezvanično saznaje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u komi.

Sukobu zaraćenih navijačkih grupa prethodila je tuča, pre nekoliko dana jer su navijači Zvezde i Partizana upadali jedni drugima na teritoriju i međusobno žvrljali grafite.

"Navijači Partizana, među kojima je bio i Demir, prošle nedelje su se sukobili sa crveno-belima jer su im ušli u blok i pisali svoje grafite i uništavali njihove. Kako bi im se revanširali, grupa "vandal bojsa" je išarala grafite "delija" na Bežanijskoj kosi i ispod nadvožnjaka u Novom Beogradu, što je produbilo sukob", kaže sagovornik Alo blizak istrazi.

On navodi da je nakon toga usledio njihov upad na teritoriju "grobara".

"Kako bi predupredili dalje upade suprotnog tabora, Demir i njegovi drugari su se dogovorili da im naprave zasedu. Oni su po bloku u žbunju i bačenom kauču sakrili metalne štangle, motke, kamenje i ostale rekvizite za tuču. Međutim, za njihove namere je saznala suprotna strana, koja je bila bolje organizovana. Dok je grupa od dvadesetak "vandal bojsa" čekala u zasedi, navijači Zvezde su, kako se sumnja, došli sa desetak automobila. Oko 70 "delija" je počelo sa svih strana da okružuje "grobare", a pretpostavlja se da su navijači crno-belih u opštem metežu koji je nastao ispalili signalnu raketu prema napadačima. Zatim su se, prema izjavama očevidaca, čula četiri pucnja", ispričao je izvor Alo.

Kako se nezvanično saznaje, sukob zaraćenih strana preti da se nastavi tokom utakmice u nedelju, kada igraju reprezentacije Srbije i Velsa.

"Zbog sukoba navijača utakmica reprezentacije je proglašena visokorizičnom jer postoji sumnja da obračun mogu da nastave u nedelju na stadionu. Postoje indicije da huligani, umesto da idu da bodre reprezentaciju, planiraju da uvuku u dalji obračun i starije navijače. U ovom sukobu zbog grafita učestvovali su mladići do 20 godina", napominje sagovornik.

Policija sumnja da je neko od navijača Zvezde došao naouružan i da je u sukobu ranio Demira.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mladić ranjen u sukobu navijača "veoma teško, ali bolje"

Izvor: B92, 10.Jun.2017

Zdravstveno stanje teško ranjenog navijača Partizana D.J. (19) je u subotu nešto bolje, ali je i dalje veoma teško...Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je “malo bolje“, ali ga očekuje težak period jer je projektil kojim je pogođen ostao u kičmi...Akcija davanja krvi koju su pokrenuli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.