Teško da će Solskjer dočekati meč u Beogradu!

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško da će Solskjer dočekati meč u Beogradu!

Norvežanin ima navodno još 90 minuta,problem je što će se posle pauze suočiti sa vodećim Liverpulom… Serija loših rezultata i 12. mesto na tabeli, naterali su Eda Vudvorda koji je do sad bezuslovno podržavao Solskjera da promeni mišljenje, navodno se na bordu direktora raspravljalo o Norvežaninovoj smeni.
Kvota naše kladionice na pobedu košarkaša Partizana protiv Tofaša je 1.32.
Rezultati su očajni, sam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << De Hea je izrekao presudu rečima da ne valja ništa u klubu čitave sezone i to nakon što je potpisao ogroman ugovor.
To je razbesnelo Vudvorda, ali i pokazuje da je Solskjer izgubio podršku svlačionice.
On u javnosti i dalje pokušava da zadrži optimizam, ali mediji smatraju da se Ole pomirio sa sudbinom.
Prema nekim informacijama on je rekao igračima nakom neča sa Njukaslom, “Zbog vas će me smeniti” i dodao da su sada bliži Čempionšipu nego top 6. što i nije daleko od istine, jer “crveni đavoli” su samo dva boda iznad zone ispadanja.
Navodno su i igrači počeli da dovode u pitanje Solskjerove taktičke kvalitete, kao i nedostatak iskustva u velikim utakmicama.
Duel sa Liverpulom na programu je za desetak dana, malo ko veruje da Junajted može nešto više da učini protiv lidera, pa neće biti nikakvo čudo ako izgube i na meč sa Partizanom stignu sa novim trenerom.

The post Teško da će Solskjer dočekati meč u Beogradu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.