Teška povreda bivšeg fudbalera Partizana: Fudbalu se vraća tek 2017. godine

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jun.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška povreda bivšeg fudbalera Partizana: Fudbalu se vraća tek 2017. godine

Bivši fudbaler Partizana i sada član španske Kordobe, Saša Marković, doživeo je tešku povredu na poslednjem treningu ekipe i očekuje ga višemesečna pauza.

Vezni fudbaler je pokidao ligament levog kolena i klub je to i zvanično potvrdio posle lekarskih pregleda. Očekivani period rehabilitacije je oko šest meseci, tako da se očekuje da Marković bude na terenu tek u januaru 2017. godine.

Kordoba se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Segundi bori za ulazak u Primeru i u završnici se bori za jedno od mesta koje vode u najviši rang. Marković u duelima protiv Đirone neće moći da pomogne svojoj ekipi u borbi za elitu, kao i u prvom delu naredne sezone.

On je u Kordobu prešao prošlog leta za 600.000 evra, a pre toga je u dresu Partizana četiri sezone.

Osim defanzivnih zadataka i kvarenja igre protivnika, posebno se isticao snažnim udarcima sa distance i na taj način je postigao nekoliko efektnih golova po kojima će ga navijači Partizana pamtiti.







(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.