Terzić: Osvojili smo veoma bitna tri boda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2021, 10:17

Terzić: Osvojili smo veoma bitna tri boda

Osvojili smo veoma bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu, rekao je mladi fudbaler Partizana Nikola Terzić posle pobede protiv TSC-a.

Crno-beli su juče pobedili TSC 3:1 posle preokreta u 14. kolu Superlige, a dvostruki strelac bio je Terzić.

"Naravno da je rano primljen gol bio šok za nas. Malo smo lošije ušli u utakmicu, primili gol, ali posle tog primljenog gola smo se trgli i brzo preokrenuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rezultat”, rekao je Terzić za klupski sajt.

"Postigao sam dva gola, ukupno četiri u prvenstvu i to svaki iz prelepih akcija mojih saigrača. Imamo naš stil igre, stalno smo opasni, ulazimo u dosta šansi i dajemo golove, što je najbitnije. Dobro sam se osećao danas, a šef Stanojević je čestitao celoj ekipi. Osvojili smo veoma bitna tri boda i treba da nastavimo u ovakvom ritmu".

Iako uživa poverenje stručnog štaba koje se ogleda u većoj minutaži, on smatra da se ne treba zaustaviti na trenutnom nivou.

"Uvek ima mesta za napredak, pogotovo kod nas mladih igrača. Svaki trening nam je bitan da upijamo ono što nam pričaju treneri i saigrači. Tako nam je sve lakše, bolje smo postavljeni na terenu, bolje odluke donosimo, naravno da uvek ima mesta za napredak”, kaže Terzić.

Nova tri boda koje je Partizan odneo na ovom gostovanju neophodna su ekipi kako bi ostali pozicionirani na vrhu tabele i zadržali kontinuitet pobeda u domaćem prvenstvu.

"Svaka utakmica nam je važna. Igrali smo protiv jako dobre ekipe, organizovane, sa dosta iskusnih igrača, na novom stadionu i u lepom ambijentu. Ovo je jako važna pobeda. Na prvom smo mestu na tabeli, u svaku utakmicu ulazimo kao da je najvažnija. Nadamo se da ćemo zadržati tu prvu poziciju do kraja prvenstva!”, ističe Terzić i dodaje:

"Već u četvrtak igramo na našem stadionu protiv ekipe Metalca. Spremamo se za četvrtak, uvek idemo na pobedu, a nadamo se da će tako i biti", zaključio je Terzić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić zadovoljan pobedom i golovima protiv TSC

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2021

Fudbaler Partizana Nikola Terzić rekao je da je njegova ekipa ostvarila važnu pobedu protiv TSC i da mora tako da nastavi kako bi zadržala prvo mesto na tabeli do kraja šampionata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.