Terzić: Nemam veze s prelascima Ivanića i Zdjelara u Partizan, ali zameram Voši

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Nemam veze s prelascima Ivanića i Zdjelara u Partizan, ali zameram Voši

Burni fudbalski prelazni rok doživeo je vrhunac pregovorima Vojvodine i Partizana o prelasku Mirka Ivanića u redove šampiona, o čemu na kraju nije postignut dogovor zahvaljujući igraču.

Bilo je brojnih spekulacija o razlozima, Ivanić je nedavno dao obećanje navijačima "lala" da neće preći u redove Zvezde i Partizana, ponuda crno-belih je bila izdašna, oko dva miliona evra, no realizacije nije bilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pokrenute su i spekulacije, jedna je i da je odlazeći generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić učinio sve da se spreči transfer. On se tim povodom oglasio.

"Čuo sam za brojne priče, međutim, na takve konstrukcije mogu da odgovorim vrlo kratko - u ovom trenutku vodim politiku i zastupam interese samo jednog kluba – Crvene zvezde. Dešavanja u Partizanu me ne interesuju, a van terena im uvek želim sve najbolje“, rekao je Terzić, čija je ponuda za Ivanića prethodno odbijena u pregovorima sa prvim čovekom Vojvodine Zoranom Šćepanovićem.

"Ako se ne varam, a ne varam se, sa gospodinom Šćepanovićem sam se poslednji put čuo pre mesec dana. Tada smo u Novi Sad poslali ponudu za Ivanića tešku 600.000 evra, odbili su je... Na tome zameram Šćepanoviću, jer znam da bi Mirko Ivanić u Crvenoj zvezdi imao sve preduslove da napreduje i postane vrhunski igrač“.

Mnogi navijači crno-belih smatraju još da je Terzić imao ulogu i u stopiranju prelaska bivšeg člana OFK Beograda Saše Zdjelara u Partizan.

"Zdjelar je igrao u OFK Beogradu dok sam ja bio predsednik. Međutim, nemam uticaj na njegovu karijeru, kao što mi kao Crvena zvezda nismo imali ništa sa tim razgovorima. Dečko je igrač Olimpijakosa i tu je tačka“", poručio je Terzić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.