Izvor: RTS, 18.Okt.2020, 21:31

Terzić: Ne znam ko štiti ovakav Partizan, sudija sve svirao u njihovu korist

Nisam zadovoljan nerešenim rezultatom, Zvezda je morala da pobedi ovakav nikakav Partizan, verovatno najslabiji u njegovoj istoriji, ocenio je generalni direktor Crvene Zvezde posle 163. večitog derbija, koji je završen rezultatom 1:1.
"I ova utakmica je pokazala ogromnu razliku u kvalitetu između Crvene zvezde i Partizana. Partizan je igrao bunker sve vreme, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su svesni da nemaju kvalitet", smatra Terzić.

Kako je naveo, sudija Novak Simović bio je katastrofalan, sve je dosudio u korist Partizana.
"Ne znam ko i zašto štiti ovakav Partizan. Nadam se da su i njihovi navijači svesni njihove nemoći", rekao je Terzić.
Posebna priča je, tvrdi on, sramno ponašanje rukovodstva Partizana tokom utakmice i njihovih "specijalnih gostiju" u centralnoj loži.
"Verovatno su mislili da će nas uplašiti. Nadam se da u ovoj državi postoje institucije koje će se ozbiljno baviti svim stvarima koje su se dešavale na današnjem derbiju. Nama preostaje da pobeđujemo i dalje i da pokažemo dominaciju Crvene zvezde. Bićemo šampioni i ove sezone. Idemo dalje", poručio je Terzić.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić potcenjivački o Partizanu, potkačio i ''katastrofalnog'' Simovića!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020

Očekivano. Posle oštre izjave Partizanovog generalnog direktora, usledila još oštrija iz Zvezde...Partizan i Crvena zvezda odigrali su večeras u Humskoj nerešeno 1:1, u utakmici 11. kola Super lige Srbije...Terzić je u izjavi dostavljenoj medijima naveo da je Simović sudio u korist "nikakvog...

Nastavak na Sportske.net...

Generalni direktori Partizana i Zvezde oštro kritikovali suđenje na derbiju

Izvor: Danas, 18.Okt.2020

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan i njegov kolega iz Crvene zvezde Zvezdan Terzić oštro su kritikovali suđenje sudije Novaka Simovića u večerašnjem 163. "večitom" derbiju koji je završen nerešeno 1:1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.