Teren u Humskoj biće najbolji u Srbiji?

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teren u Humskoj biće najbolji u Srbiji?

Prema proceni direktora Partizanovog stadiona...

Na stadionu u Humskoj u toku su radovi na zameni travnate podloge, drenaži, ali i na postavljanju grejača  zahvaljujući kojima će biti izbegnuta situacija poput one od zimus, tokom utakmice između Partizana i Mačve (0:0), kada je jedva odigrano 90 minuta zbog velikog snega.

Vrednost radova bi trebalo da bude oko 400.000 evra, deo sredstava obezbeđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je preko FSS-a.

Ono što je najvažnije u celoj priči, očekuje se da kvalitet nove travnate podloge, kao i svih radova u celini bude na najvišem nivou.

Na tu temu je za današnji ''Žurnal'' govorio direktor stadiona Partizana Aleksandar Stepanović, koji poručuje:

''Imaćemo najbolji teren u zemlji''.

Naravno, izneo je i dodatne detalje u prilog tome.

''Travu smo naručili iz Mađarske, odgajan busen. Predviđeno je da stigne do 25. juna, u 25 hladnjača. To su rolne - 14, 15 metara, širine 120-140 centimetara. Kad je postavimo, potrebno je da se i ukorenjuje.





Kad postavimo novu drenžu, moći će da upije veću količinu vode od dosadašnje'', objašnjava Stepanović.

Novitet su i električni grejači, za razliku od onih koji su ugrađenio na Zvezdinom stadionu.





''Postoje dva sistema grejanja, tečnost i električna mreža. Prvi koristi Crvena zvezda, za njega je potrebna i podstanica i 25.000 evra na svake dve godine (tečnost se menja)'', otkriva Stepanović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.