Tepić: Propustili smo veliku šansu

Izvor: B92, 10.Jan.2014, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Propustili smo veliku šansu

Plejmejker Partizana NIS Milenko Tepić izjavio je posle poraza od Bajerna da je njegov tim propustio veliku šansu.

"Bili su agresivniji, naročito u drugom poluvremenu, a mi smo izgubili organizaciju igre, to je bio ključ. Oni su pogodili važne trojke, Dilejni je podigao nivo igre, ali ključno je što nismo dovoljno dobro odgovorili na njihovu agresivnost. Propustili smo veliku šansu, igrali smo dobro tri četvrtine, ali nas je loša četvrta koštala meča. Ipak, ne smemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da posustanemo", rekao je Tepić.

Košarkaši Partizana poraženi su u Minhenu od Bajerna sa 71:65 u drugom kolu Top16 faze Evrolige.

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić rekao je da je njegova ekipa loše reagovala na grubu igru Bajerna, a trener domaćih Svetislav Pešić kaže da je njegovom timu pobedu donela dobra timska odbrana i zaustavljanje Bogdana Bogdanovića.

Partizan sada ima dva poraza na startu Top16 faze Evrolige, a Bajern dve pobede. U narednom kolu crno-beli dočekuju CSKA u Areni.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.