Tepić: Bolji smo tim nego što smo bili kada smo ubedljivo poraženi od Lijetuvosa

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tepić: Bolji smo tim nego što smo bili kada smo ubedljivo poraženi od Lijetuvosa

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da bi njegov tim eventualnom pobedom nad Lijetuvos ritasom bio mnogo bliži ostvarenju želje za plasman u drugu fazu Evrokupa. Partizan će se u sredu od 20.45 u Hali Pionir sastati sa Litvancima u utakmici šestog kola Grupe E Evrokupa

- Čeka nas kvalitetan protivnik koji ima sve dobre karakteristike litvanske košarke i koji nije slučajno prvi na tabeli naše grupe. Sutrašnjom pobedom koja bi ujedno bila i revanš za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << poraz u prvom kolu, bili bismo bliži svojoj želji da prođemo u drugu fazu Evrokupa i mladom timu obezbedimo još evropskih utakmica i prilika da napredujemo - rekao je Vujošević novinarima u Beogradu, prenosi Beta.

- Mi ćemo sigurno dati svoj maksimum. Nadam se da će publika prepoznati značaj utakmice i da će nam pomoći da dođemo do pobede, kojom bismo ušli u realnu trku za plasman u drugu fazu.

Košarkaš crno-belih Milenko Tepić rekao je da je Partizan bolji tim nego kada je prvi put igrao s Ritasom.

- Lijetuvos posle prvog dela deli prvo mesto s Banvitom, što dovoljno govori o njegovoj snazi i kvalitetu. Mi smo prvi meč ubedljivo izgubili, ali smo sada bolji tim nego što smo tada bili i možemo mnogo bolje da odigramo. Mislim da pred domaćom publikom imamo svoje šanse, a bila bi velika stvar da dobijemo i ostanemo u realnoj trci za drugu fazu - rekao je Tepić.

U Grupi E posle Petog kola Partizan zauzima poslednje, šesto mesto, sa samo jednim trijumfom, dok je Lijetuvos ritas na deobi prvog, zajedno s Banvitom, sa četiri trijumfa i jednim porazom. Plasman u drugu fazu Evrokupa obezbediće četiri najbolje plasirane ekipe iz grupe.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.