Tema: Počinje nikada jača ABA liga

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tema: Počinje nikada jača ABA liga

Čekanje je okončano, napokon smo dočekali početak 13. izdanja regionalne ABA lige, mnogi kažu najjače do sada.

Trofej brani Partizan, za godinu dana iskusniji i pojačan Tarenzom Kinsijem, ali oslabljen odlaskom Lučića i povredom Bertansa. Najozbiljniji izazivač ponovo će biti Crvena zvezda, prošlogodišnji vicešampion, koja je dovela ozbiljna pojačanja i zadržala je nekoliko igrača iz prethodne sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Uz beogradske ‘večite’, kandidati za plasman na fajnal-foru su Cibona i Cedevita, a šansu iz prikrajka vrebaće Budućnost i Radnički.Publici u Srbiji posebno će biti zanimljivo da vidi kako će se mladi tim Mega Vizure snaći na višem nivou takmičenja.

Detaljno smo vam predstavili sve srpske ekipe, uz pomoć komentatora na TV Arena sport Edina Avdića, skauta Aleksandra Janjuševića, kao i trenera Vlade Đurovića. Oni su izneli i svoja predviđanja o favoritima za titulu i procenili su mesto Jadranske lige u evropskoj košarci.

Kompletu najavu pročitajte u našoj rubrici "Teme".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.