Tejgo ponovo strelac, remi Partizana i Srema na generalci

Izvor: Blic, 22.Feb.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejgo ponovo strelac, remi Partizana i Srema na "generalci"

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 sa ekipom Srema u poslednjoj zakazanoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva. Kako je takmičenje Superlige zbog snega odloženo za još nedelju dana, moguće je da će crno-beli imati novu "generalku".

Sneg je osim nacionalnog šampionata "pomerio" i crno-bele koji su meč sa Sremom umesto u Humskoj igrali u Teleoptiku, gde je trener Aleksandar Stanojević na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u prvom poluvremenu izveo sastav: Stojković - Miljković, Savić, Krstajić, Kizito - Kamara, Ilić, Babović, Vukić - Tejgo, Adija.

Crno-beli su na utakmici koja nije bila otvorena za javnost prvu veliku priliku imali posle 15-ak minuta igre kada je Saša Ilić posle dobrog pasa Babovića izbio sam ispred golmana, ali je loše šutirao.

Gosti su se revanširali istom merom posle nekoliko minuta, kada je brza kontra završena promašajem nebranjene mreže sa druge stative.

Partizan je u 25. minutu stigao do vodećeg pogotka, posle očigledno već uigrane kombinacije Vukić - Tejgo, koji je rutinski završio napad i postigao novi gol u crno-belom dresu.

Međutim, igrači Srema su i na to brzo odgovorili istom merom. Samo 120 sekundi kasnije je Šarac rešio situaciju "jedan na jedan" sa Stojkovićem za konačnih 1:1.

Crno-beli su u drugom poluvremenu zaigrali u potpuno izmenjenom sastavu: Radiša Ilić - Stevanović, Lazevski, Jovanović, Stanković - Petrović, Smiljanić, Tomić, Brašanac - Šćepović, Bogunović.

Izmene nisu donele promenu rezultata, a najbliže golu je bio mladi Šćepović koji je pogodio stativu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.