Izvor: MozzartSport.com, 03.Sep.2020, 20:54

Tejgo pisao Stanojeviću: Nikad ne odustaj (FOTO)

Nekadašnji as Partizana se obratio bivšem treneru

Povratak Aleksandra Stanojevića u Partizan probudio je sećanja navijača na neke lepe dane u Humskoj 1, a pokrenuo je i neke bivše fudbalere crno-belih da se jave.

Tako se putem instagrama, što bi se reklo „pravo niotkud“, javio Prins Tejgo. Nekadašnji napadač Partizana, koji je u Humskoj proveo samo šest meseci, ali je ostavio snažan utisak, poslao je poruku Aleksandru Stanojeviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Tejgu je, praktično, tih šest meseci u Humskoj bio najbolji period do kraja karijere, pa nije ni čudo što ga vežu lepa sećanja na Partizan.

Dobro došao nazad moj najbolji treneru, gospodine Aleksandre Stanojeviću. Samo nikad ne odustaj od toga da uradiš ono što zaista želiš. Tamo gde su ljubav i inspiracija, ništa ne možeš pogrešno da uradiš. Želim ti svu sreću u sezoni i želim da ti se zahvalim na svemu što si uradio za mene“, poručio je Prins Tejgo preko instagrama.

Aleksandar Stanojević se vratio na mesto trenera Partizana posle osam godina.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.