Tavamba, supruga mora da bude u Humskoj protiv Jang Bojsa!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tavamba, supruga mora da bude u Humskoj protiv Jang Bojsa!

Leandre Tavamba postiže golove ove sezone, do sada ih ima na svom kontu 13 u sezoni.

Najubojitiji napadač Partizana ove sezone jeste Leandre Tavamba, snažni fudbaler iz Kameruna koji je do sada u sezoni postigao 13 golova.

On je u razgovoru za "Žurnal" otkrio nekoliko detalja, odakle crpi motivaciju za igru u poslednjih par mečeva.

"Supruga mi je u Beogradu već mesec dana i veliko mi je zadovoljstvo zbog toga, jer nije lako biti sam posle treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i utakmica. Otkad je došla, svaki put sam bio strelac! Očigledno, naučio sam lekciju: moraću stalno da budem sa ženom da bih pogađao u kontinuitetu", rekao je Tavamba za "Žurnal".

Novinar ga je upitao i da li je čuo za ponudu koja je stigla iz Italije za njega, ali koja je odbijena, a on je odgovorio da ga se to ne tiče jer ima važeći ugovor sa Partizanom i da je profesionalac čije je da trenira i da daje sve od sebe.

"Imam ugovor sa Partizanom i nastaviću da na terenu dajem sve od sebe. Klub je odbio ponudu i nije bilo potrebe da pričaju sa mnom. Mi smo prethodno razgovarali o mojoj budućnosti i čini mi se da je njihova odluka ispravna. Ja sam profesionalni fudbaler i moje je da poštujem važeći ugovor", istakao je Kamerunac.

Navodno je stigla ponuda od 2,5 miliona evra za Tavambu, ali je ona odbijena.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.