Tavamba doputovao u Beograd i priključio se saigračima

Izvor: RTS, 12.Jan.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tavamba doputovao u Beograd i priključio se saigračima

Novi fudbaler Partizana Leandre Tavamba doputovao je u Beograd, posle odlaganja zbog lošeg vremena u Istanbulu i odmah se priključio ekipi na pripremama u sportskom centru Teleoptik.

"Od ponedeljka do danas sam bio u Istanbulu. Zaista je bilo teško, jer sam svaki dan očekivao da ću krenuti za Beograd, ali situacija nije obećavala. Bio sam smešten u hotelu blizu aerodroma, tako da sam uspevao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nekako da prekratim vreme. Sada je sve lakše i srećan sam što sam stigao", rekao je Tavamba za sajt Partizana.
On će se na popodnevnom treningu upoznati sa saigračima.
"Svi koji su me dočekali bili su izuzetno ljubazni i prijatni i nadam se da će tako biti ubuduće. Sam centar kao centar je prelep. Uspeo sam da se odmorim dvadesetak minuta i sada idem na uobičajne preglede koje je tim već prošao. Još nisam dobio cimera, ali sam čuo da su momci super, da svi govore engleski, tako da problema nema", rekao je Tavamba.
Ovaj 26-godišnji napadač je iz Kameruna, ali je rekao da mu sneg ne smeta.
"Ništa novo za mene pošto sam igrao u Slovačkoj. Ako mene pitate, napolju je sada prelepo, nema vejavice, sneg je prestao i baš je lepo", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.