Tavamba: Desi se da ne ide, želimo da dominiramo

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tavamba: Desi se da 'ne ide', želimo da dominiramo

Fudbaler Partizana Leandro Tavamba prokomentarisao je aktuelni situaciju u klubu, s obzirom da se crno-beli nalaze u maloj krizi rezultata.

"Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da sa jedne strane nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a sa druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio", rekao je Tavamba.

Partizan je za vikend >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poražen od Radničkog Nišu, dok je kolo pre toga u nadoknadi vremena izborio remi sa Zemunom.

"Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo. Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, sa čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da 'ne ide'", istakao je napadač Partizana.

Ekipa iz Humske u narednom kolu Superlige dočekuje Rad.

"Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo verujte mi znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Ali siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi. Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku", poručio je Leandro Tavamba.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tavamba: Jednostavno - desi se

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2018

Navijači razočarani, uprava zamišljena, a igrači? Leandre Tavamba uverava da ni u Partizanovoj svlačionici atmosfera nije najbolja posle loših rezultata na početku prolećne polusezone.  Ali i da će uskoro krenuti najbolje. "Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.