Talenti sa kampova gosti u trofejnoj sali Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2011, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Talenti sa kampova gosti u trofejnoj sali Partizana

Partizanove mlađe kategorije spadaju u red najboljih Evropi. Crno–beli su poznati i po tome što imaju strpljenja za talentovane igrače i što ih vrlo brzo guraju u „vatru”. Poslednji primeri Lazara Markovića, Nikole Aksentijevića i Nikole Ninkovića najslikovitije ilustruju da je takva strategija čelnika tima iz Humske 1 ispravna.

Kampovi Partizana radili su punom parom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ovog leta, kako na Zlatiboru, tako i na Jahorini. Dvadeset dečaka koji su boravili na tim kampovima zapalo je za oko stručnjacima crno–belih, a šestorica su otišli sa Partizanovom selekcijom 2001. na turnir u Zrenjanin. Tu generaciju predvodi sa klupe Slađan Šćepović.
Sportski direktor crno–belih, Mladen Krstajić ugostio je talentovane klince u trofejnoj sali Partizana i poželeo im mnogo uspeha u fudbalskom razvoju:
Opšte je poznato da je Partizanova škola izuzetno cenjena u Evropi. Najbolji pokazatelj kvaliteta naše omladinske škole su njeni izdanci, koji sa velikim uspehom nastupaju za prvi tim Partizana, ali i za velike evropske klubove.
Krstajić je naglasio:
Selekcija dece za omladinski pogon je od izuzetnog značaja, a tu su kampovi prvi filter. Naši treneri decu na kampovima pažljivo prate i analiziraju. Oni najbolji, kao što su ova deca ovde, dobijaju priliku da se priključe svojim vršnjacima u omladinskoj školi i da dalje nadgrađuju svoje veštine sa loptom. Poželeo bih ovim momcima da jednog dana obuku crno–beli dres i budu okosnica prvog tima Partizana.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Talenti sa kampova gosti u trofejnoj sali Partizana

Izvor: Utakmica.rs, 03.Okt.2011

Partizanove mlađe kategorije spadaju u red najboljih Evropi. Crno–beli su poznati i po tome što imaju strpljenja za talentovane igrače i što ih vrlo brzo guraju u "vatru". Poslednji primeri Lazara Markovića, Nikole &#1040;ksentijevića i Nikole...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.