Takvi kao Ognjen Vranješ ne bi smeli da imaju pristup Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 11:04

"Takvi kao Ognjen Vranješ ne bi smeli da imaju pristup Partizanu"

Dolazak bi bio loš potez.

Bivši fudbaler Partizana Bojan Ostojić govorio je o eventualnom dolasku Ognjena Vranješa u redove crno-belih.

Bosansko-hercegovački štoper nije lepo govorio u prošlosti o Partizanu, ali sada je na korak od Humske i izjavama je pokušao da se malo "sapere".

- Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba - rekao je Ostojić za Nogomaniju.

Prokomentarisao je Ostojić i učinak Igora Duljaja na klupi Partizana.

- Imao sam sreću da sarađujem sa njim u prvom timu Partizana dok je bio pomoćnik, potom i šef u Teleoptiku. Radi se o jako dobrom pedagogu. Njegov rad će tek da ispliva na površinu znam koliko rada i truda ulaže u sve to što radi - zaključio je bivši štoper crno-belih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAKON ŠTO JE IZVREĐAO OSTOJIĆA NA MRTVO IME Bivši štoper mu poslao brutalnu poruku koju NEĆE ZABORAVITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Dosta bure se diglo oko ovoga, a stanje u Partizanu nikad gore...Proteklih nekoliko dana, srpski fudbaler Ognjen Vranješ intenzivno se dovodi u vezu sa Partizanom, međutim ta vest nije naišla na pozitivnu reakciju Grobara...Povodom celokupne situacije, bivši fudbaler Partizana, danas član Teleoptika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.