Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 16:31

Tako je govorio Sesil: “Partizanovi navijači kao religija, pokušaću da budem ovde za Top 8, ali onda ću morati da odem…“

Ne samo što je Dante Egzum svojim izvanrednim igrama oduševljavao navijače Partizana tokom prošle sezone, nego su pristalice crno-belih u “Štark Areni“ u drugom delu sezone ostvarile sjajan odnos i sa njegovim ocem Sesilom koji je bio redovan na utakmicama u kojima se rešavalo pitanje plasmana u plej-of Evrolige.
Sesil je bio oduševljen atmosferom na tribinama, svojim prisustvom je uveličavao taj prelep ambijent, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << a posle utakmice sa Panatinaikosom koju je Partizan na kraju ligaškog dela sezone Evrolige dobio sa 83:81, dao je i upečatljivu izjavu medijima.
“Ovde sam na odmoru, uživam, naročito kad mogu da gledam košarku. Srećan sam što sam ovde u Beogradu i što gledam utakmice Partizana, njihovi navijači su kao religija. Volim ih, volim ovu atmosferu.
Pokušaću da budem ovde na početku i odgledam prvu rundu Top 8 faze, ali onda ću morati da odem…“, rekao je Sesil Egzum tog 15. aprila ove godine, a preneo “Telegraf“.
Nažalost, večeras je stigla tužna vest da je Sesil Egzum zauvek otišao…
Preminuo je posle iznenadnih problema sa plućima. Prethodnih dana lečen je u bolnici u Los Anđelesu, bio je na intenzivnoj nezi, ali nije uspeo da se izbori…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.