Tajm-aut Vujoševića u Barseloni: Ko g....a igramo, jesam rekao da će ovo g...o da krade!

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajm-aut Vujoševića u Barseloni: Ko g....a igramo, jesam rekao da će ovo g...o da krade!

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević i u meču Evrolige sa Barselonom toliko se uneo u svaki potez, bilo dobar ili loš kod njegovih izabranika, da ponovo nije birao reči prilikom obraćanja njima.

Tokom jednog tajm-auta, davao je prvo savete igračima kako da zaustave Navara i Inglesa, a onda se "opustio".

""Šta se dešava, k'o g...a igramo j...o te. Jesam vam rekao da će ovo govno da krade", rekao je Vujošević.

Potom mu je zasmetalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što je kamerman sa pecaljkom za mikrofon preblizu pa mu je ljutito na srpskom odbrusio: "Skloni to".

Povezane vesti: Lučić: Možemo sa svima da se nosimo, doći će i Barselona u Beograd Trener Barse oduševljen Partizanom: jesu na 0-4, ali proći će u Top 16! Vujošević: Partizan je akademija za mlade igrače, ali nema besplatne škole Partizan se vratio sa minus 15 i propustio da baci Barselonu na kolena! Ante Tomić: Partizan je mlada, ali uvek neugodna ekipa


Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tajm-aut Vujoševića u Barseloni: Ko g....a igramo, rekao sam da će ovo g...o da krade!

Izvor: Blic, 04.Nov.2012

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević i u meču Evrolige sa Barselonom toliko se uneo u svaki potez, bilo dobar ili loš kod njegovih izabranika, da ponovo nije birao reči prilikom obraćanja njima...Tokom jednog tajm-auta, davao je prvo savete igračima kako da zaustave Navara i Inglesa,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.