TVITOVI

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Maj.2023, 01:30

TVITOVI

Partizan je večeras na svom terenu uspeo da savlada Voždovac sa 2:1 i pobedom okonča neuspešnu sezonu, ali opet je bilo mnogo oscilacija u igri, propuštenih prilika, da bi na kraju Voždovac umalo stgao do boda kda je Nešković propustio stopostotnu priliku.
Navijači su tokom utakmice imali nekolio poruka za upravu Partizana, podsećali su i na izjave koje su davali Miloš Vazura i Ivica Kralj tokom proleća, kada su uveravali >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << javnost da će Partizan biti bar drugi i izboriti se za kvalifikacje za Ligu šampiona.
Umesto toga, Partizan je završio na četvrtom mestu, a kao da nije bilo dovoljno razloga da navijači budu nezadovoljni, pa je uprava počela pregovore oko transfera bivšeg štopera Crvene zvezde Ognjena Vranješa.
Jedan transparent na južnoj tribini je bio posvećen i njemu, uz podsećanje na negativne komentare koje je svojevremeno davao o Partizanu i jasnu poruku: “Vranješ – NE MOŽE!“.
Slično je raspoloženje i na Tviteru, a ima i još nekih zanimljivih komentara, poput onog o Dortmundu i Partizanu.


Bilo – ne ponovilo se!
Sezona za zaborav…#fkp
— Belivuk (@prvorodjeni) May 27, 2023




FK Partizan I2+ to se nisam nado
— Ambasador (@ambasador_kkp) May 27, 2023


Vranješ u Partizanu 😱 pa on je sve suprotno od jednog Grobara i igrača Partizana, ovi iz uprave očigledno ne znaju to. Đeš njega dovest’… 😓
— Miljan Vuković (@sakupljacuzorka) May 27, 2023




Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.