TV Prva najavila, Čović stiže u Jutarnji: “Hoće li šampion odbraniti tron?“

Izvor: Piplmetar.rs, 18.Jun.2023, 00:31

TV Prva najavila, Čović stiže u Jutarnji: “Hoće li šampion odbraniti tron?“

Posle dve pobede Partizana u “Štark Areni“ i vođstva crno-belih od 2:0 u pobedama, finalna serija plej-ofa AdmiralBet ABA lige seli se u dvoranu “Aleksandar Nikolić“, gde će Crvena zvezda u nedelju od 20.30h biti u ulozi domaćina.
Podsetimo, Zvezda brani titulu osvojenu prošle godine, kada je sa 3:2 u pobedama savladala crno-bele, ali uz bitnu razliku jer je tada imala prednost domaćeg terena.
Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je ta prednost na strani Partizana, što bi moglo da dođe do izražaja ukoliko i ovoga puta majstorica bude odlučivala prvaka.
A u susret trećoj utakmici finala, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović će gostovati u Jutarnjem programu na TV Prva, što je ova televizija i najavila u petak na svom Instagram nalogu.
“Uoči treće utakmice finala AdmiralBet ABA lige: ‘Da li će aktuelni šampion odbraniti tron“, naslov je teme razgovora koji će nesumnjivo izazvati veliku pažnju navijača oba kluba.
Poidsetimo, Zvezda je u petak objavila i zvanično saopštenje u kom je između ostalog naglasila da “atmosfera do sada nije bila dostojna bilo kakvog finala“.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.