TUŽIBABA: Navijač Partizana prijavio Crvenu zvezdu Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 12:00

TUŽIBABA: Navijač Partizana prijavio Crvenu zvezdu Evroligi

Aleksić traži da se kazne crveno-beli.

Košarkaši Crvene zvezde su u pretposlednjem, 33. kolu Evrolige, uspeli da slave protiv Olimpijakosa na svom terenu sa 87:79, čime su došli do svoje 16. pobede u takmičenju. Ovo je ujedno i drugi put u sezoni da je savladan grčki šampion, trenutno prvoplasirana ekipa u čitavoj Evroligi.

Pored sjajnih igara nekolicine igrača, meč u Pioniru su obeležili i navijači koji su dvoranu ispunili do poslednjeg mesta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je pravi šou nastao na samom kraju. Kada se meč završio, Delije su upalile baklje i još više podgrejali atmodferu u dvorani.

Ova atmosfera je dozvala i košarkaše Olimpijakosa, koji su potom došli do igrača Zvezde kako bi zajedno slušali huk sa tribina, a pesma je dolazila kako na srpskom, tako i na grčkom jeziku.Međutim ovo se nije dopalo  jednim od navijača Partizana koji je od Evrolige tražio da se kazne Večiti rival.

Izvesni Aleksandar Aleksić, navijač Partizana, objavio je putem svog Tviter naloga, kratko pismo uz video ovog slavlja. On je tražio od Evrolige da kazni Crvenu zvezdu.

I am asking the @EuroLeague to sanction @kkcrvenazvezda in accordance with the disciplinary rules of the Euroleague, due to the use of pyrotechnics, specifically flares, by fans of Zvezda Belgrade in the match against @olympiacosbc, played on 04/06/2023.

Thank you! pic.twitter.com/53PwblLEWU

— Александар Алексић (@_aaleksic_) April 6, 2023

– Zamoliću Evroligu da kazni Crvenu zvezdu u skladu sa pravilnikom Evrolige, a zbog upotrebe pirotehnike, pogotovo baklji, od strane Delija tokom meča sa Olimpijakosom, odigranog 6. Aprila 2023. godine. Hvala unapred – napisao je Aleksić, uz prilog snimka.

Usledili su brojni, najblaže rečeno prekorni komentar navijača Crvene zvezde, koji su imali Aleksiću što šta da poruče...

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.