Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURCI PIŠU – KRSTIĆ U ZVEZDI! Bivši as Partizana se odmah oglasio!

Još uvek se čeka da gorostasni srpski centar Nenad Krstić odabere klub u kom će nastaviti karijeru.

Turski mediji šokantno su objavili da Nenad Krstić za svoj sledeći klub traži tim koji će igrati u najjačem evropskom takmičenju.
Tako su nekim čudnim kanalina uspeli da ga povežu sa povratkom u domovinu, te da će ovog leta potpisati za Crvenu zvezdu!
ABA LIGA I SLEDEĆE SEZONE: >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Čović poziva na rešenje sukoba: ‘Ovo nisu lego kocke, već biznis!’
Možete samo zamisliti kakve bi to potrese izazvalo među ljubiteljima košarke u Srbiji, te je gorostasni srpski centar odmah demantovao bilo kakvu mogućnost da dođe do toga.
– Šta ima tu da se komentariše? To su gluposti! – rekao je Nenad Krstić u izjavi za ‘Informer’.
NENAD KRSTIĆ: Navijam za Crvenu zvezdu!
Bivši kapiten Srbije još uvek nije odlučio gde će nastaviti karijeru. Krstić ima nepune 33 godine, a u karijeri je igrao za Partizan, Nju Džersi, ruski Trijumf, Oklahomu, Boston, CSKA iz Moskve i do nedavno turski Anadolu Efes.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Košarka,   Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.