TURBULENCIJE U ZADRU: Raskinuli ugovor sa igračem baš pred dolazak Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURBULENCIJE U ZADRU: Raskinuli ugovor sa igračem baš pred dolazak Partizana (FOTO)

Crno-beli gostuju sutra od 18 časova.

Ekipa Zadra danas je saopštila da je raskinula ugovor sa američkim krilnim centrom Džejmsom Farom. Amerikanac je pre samo tri meseca potpisao ugovor sa Zadrom, ali niej ispunio očekivanja klupskih čelnika.

 - Iako je u Zadar došao nespreman i u nezavidnoj fizičkoj spremi, pokazao je veliku volju za radom i napredovanje. Nažalost, to nije bilo dovoljno da se uklopi u sistem igre Danijela Jusupa - navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zadra.

IT'S OFFICIAL: James Farr leaves @kkzadar.

More at: https://t.co/SwV3pHGVXh #ABALiga pic.twitter.com/YlIcK5hTKL

— ABA Liga (@ABA_League) November 8, 2019

Far je na četiri utakmice u ABA ligi prosečno postizao 3,5 poena i 3,3 uhvaćene lopte za prosečno 10 minuta provedenih u igri. Zadar u šestom kolu ABA lige sutra od 18 časova dočekuje Partizan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.