Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 15:33

TSC pred dolazak Partizana: Imamo šansu...

„Igraćemo pred krcatim tribinama“, kaže Marko Petković

Samo jedna pobeda u poslednjih pet kola. Smena trenera. A sledeći na meniju je – Partizan.

U vrlo teškom trenutku po TSC, lider superligaške tabele gostuje u Bačkoj Topoli (nedelja, 13.30, TV Arena sport Premium 1) , ali se domaćin nada da bi mogao da popravi utisak iz mečeva sa Čukaričkim i Proleterom.

Posle dva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poraza, očekujem da u predstojećoj utakmici igramo mnogo bolje. Meč protiv Partizana će biti praznik fudbala u Bačkoj Topoli i prilika da naši momci pruže maksimum mogućnosti i odigraju partiju kojom će i oni i publika biti zadovoljna“, rekao je privremeni šef stručnog štaba Mirko Jovanović, pošto je posle odlaska Mladena Krstajića odlučeno da predvodi tim protiv crno-belih do izbora narednog trenera.

TSC je trenutno četvrti na tabeli, a u prošlosti je i te kako znao da namuči Parni valjak.

Verujem da nema potrebe da posebno motivišem ekipu. Igramo pred svojom publikom, najbitnije je da popravimo utisak sa susreta sa Proleterom, koji je bio dosta slab. Nadam se povoljnom rezultatu. Mi kao ekipa uvek idemo na pobedu i tako će biti i u nedelju“, optimista je Jovanović.

Desni bek Marko Petković priželjkuje otvorenu utakmicu, atraktivnu za gledanje.

Partizan trenutno ima jednu od najboljih ekipa u poslednje vreme. Prvi je na tabeli i u odličnoj formi, ali mi se ne predajemo. Znamo da imamo šansu i probaćemo da je iskoristimo. Igraćemo pred krcatim tribinama, verujem da će nam podrška navijača mnogo značiti“, kazao je Petković.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.