TSC: Uloga favorita Partizanu, ali mi možemo da iznenadimo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 13:22

TSC: Uloga favorita Partizanu, ali mi možemo da iznenadimo

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u nedelju od 17 časova dočekuju u Senti ekipu Partizana u 16. kolu Superlige, izuzetno motivisani da dobrom igrom protiv favorita dođu do povoljnog rezultata.

Šef stručnog štaba Zoltan Sabo je istakao da ulogu favorita prepušta Partizanu, ali je istakao da kvalitet ekipe TSC može da donese dobar rezultat.

"Verujem u svoju ekipu i mislim da možemo da iznenadimo favorizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizan. Biće svakako teško, Partizan je skup odličnih igrača, imaju odličnog trenera i u pozitivnom su nizu. Mi se, ipak, ne plašimo, isprsićemo se i videćemo koliko ćemo uspeti da postignemo.

Napadač Nenad Lukić istakao je da će to biti veoma teška utakmica.

"Oni u poslednje vreme primaju jako malo golova, a mi sa druge strane igramo napadački fudbal i trudićemo se da postignemo jedan gol više. Nadam se da ćemo biti na dobrom nivou jer u nekim prethodnim utakmicama i kada smo dobro igrali nismo postizali golove, promašivali smo velike šanse", rekao je Lukić.

Golman Nenad Filipović takođe je ocenio da je Partizan favorit, ali je naveo da veruje u ekipu TSC i da može da se suprotstavi "crno-belima".

"Sve je na nama, dobra je atmosfera u ekipi, nadam se jednoj dobroj utakmici i da ćemo pokazati igru koja nas je krasila do sada. U tom slučaju verujem da rezultat neće izostati", rekao je Filipović.

FK TSC je posle 15 odigranih kola 9. na tabeli sa 21 osvojenim bodom iz 6 pobeda, 3 remija i 6 izgubljenih mečeva. Ekipa Partizana je trenutno druga na tabeli sa 32 boda iz 10 pobeda, dva remija i tri poraza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na gol više - TSC će napasti Partizan?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020

Trener fudbalera TSC-a iz Sente Zoltan Sabo prepustio je danas ulogu favorita Partizanu, ali je izrazio nadu da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata...TSC će u nedelju od 17.00 igrati kao domaćin u Senti protiv Partizana, u 16. kolu Super lige Srbije..."Verujem u svoju ekipu i mislim da možemo...

Nastavak na Sportske.net...

"Isprsićemo se pred Partizanom"

Izvor: B92, 27.Nov.2020

Trener fudbalera TSC-a iz Sente Zoltan Sabo prepustio je ulogu favorita Partizanu, ali je izrazio nadu da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata...TSC će u nedelju od 17 časova igrati kao domaćin u Senti protiv Partizana, u 16. kolu Linglong Superlige Srbije..."Verujem u svoju ekipu i mislim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.