Izvor: HotSport.rs, 05.Sep.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUJIĆ U RUSIJI: Bivši fudbaler Partizana i Vojvodine ima novi klub

Nekadašnji fudbaler Partizana i Vojvodine Nikola Trujić ima novi klub.
Posle incidenta sa navijačima koji se dogodio u Ružomberoku, Nikola Trujić je raskinuo ugovor sa Vojvodinom, ali je ubrzo pronašao novi angažman.
Mediji su spekulisali da su za Trujića zainteresovani bugarski Levski, ruski Arsenal iz Tule i Čukarički ali će fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iz Bora karijeru ipak nastaviti u Rusiji. Nikola Trujić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Tosnom i pridružio se Marku Poletanoviću, koji je nedavno taj pojačao taj ruski klub.
Nikola Trujić je bio član Vojvodine od 2016. godine i na 46 utakmica je postigao 12 golova. Pre toga je nosio dres kruševačkog Napredka i Partizana, a bio je član svih mlađih kategorija reprezentacije Srbije.
The post TRUJIĆ U RUSIJI: Bivši fudbaler Partizana i Vojvodine ima novi klub appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.