TROJKA KOJA JE ZAPALILA PIONIR: Pogledajte Aleksinu MAJSTORIJU SA POLA TERENA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2023, 19:32

TROJKA KOJA JE ZAPALILA "PIONIR": Pogledajte Aleksinu MAJSTORIJU SA POLA TERENA (VIDEO)

Ovo se retko viđa...

Da je beogradski Partizan u sjajnoj formi, osetila je na svojoj koži i ekipa Borca koja je u okviru 19. kola ABA lige ubedljivo poražena razultatom 114:84. Jedan od poteza koji su obeležili duel u dvorani "Aleksandar Nikolić" bila je i trojka Alekse Avramovića.

Čačanin je na isteku treće deonice ispalio hitac, iako je bio bliži centru terena nego liniji 6,75, a lopta je na kraju završila tamo gde je i palnirao da je pošalje, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je omogućio svojoj ekipi da sa "plus 13" uđe u poslednju deonicu.

Ovaj pogodak je izazvao ovacije navijača, ali i Avramovićevih saigrača sa klupe, a kako je izgledao možete videti:

ALEKSA AVRAMOVIĆ HITS THE BUZZER-BEATER FROM HALFCOURT! 🚨😳@PartizanBC #ABALiga pic.twitter.com/QHdz4BGsUD

— AdmiralBet ABA League (@ABA_League) February 12, 2023

Inače, Avramović je na ovom meču pogodio tri trojke iz pet pokušaja, a utakmicu je završio sa 13 poena, dok je Matijas Lesor sa 19 bio najefikasniji u timu Željka Obradovića. Crno-beli posle 19 kola imaju skor 17-2, dok je učinak Čačana 4-15.

I jedne i druge sada čeka Kup Radivoj Korać u niškom "Čairu", Partizan u četvrtfinalu igra protiv Spartaka (sreda, 18 sati), a Borac protiv Crvene zvezde (četvrtak, 21 sat). Pobednici ovih parova će snage odmeriti u polufinalu (petak, 21 sat).
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.