TROICKI URADIO NEZAPAMĆENU STVAR NA VENČANJU: Sigurno niste znali da je ovaj ČUVENI fudbaler Viktorov KUM! Ponikao u Zvezdi, želeo ga Partizan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 20:41

TROICKI URADIO NEZAPAMĆENU STVAR NA VENČANJU: Sigurno niste znali da je ovaj ČUVENI fudbaler Viktorov KUM! Ponikao u Zvezdi, želeo ga Partizan! (FOTO)

Znaju se još od najranijeg detinjstva

Pre sedam godina, teniser Viktor Troicki je odlučio da stavi tačku na status jednog od najpoželjnijih neženja na ovim prostorima i obeća se na večnu ljubav izabranici Aleksandri.

O svadbi jednog od najatraktivnijih parova na domaćoj javnoj sceni koja je organizovana u poznatom beogradskom hotelu pričalo se mesecima.

Interesantno je i to da je mladoženja tada odlučio da uradi jednu stvar koja nije baš uobičajena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni česta, na venčanju je želeo da ima dva kuma.

Na crkvenom venčanju svedok mu je bio prijatelj iz detinjstva Uroš, a kod matičara fudbaler Nikola Vujadinović.

Iskusni štoper i teniser tako su duplirali kumstvo s obzirom da je upravo Troicki kumovao Vujadinoviću kada je odlučio da stane na "ludi kamen".

Iskusni štoper je već nekoliko sezona bio na listi želja Partizana, ali se kockice nisu sklopile tako da nije obukao crno-beli dres.

Pored toga, prve fudbalske korake napravio je u redovima Crvene zvezde, a veći deo profesionalne karijere proveo je u inostranstvu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.