TRINKIJERI ZASUKAO RUKAVE: Evo koji SPECIJALITET ume da NAPRAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 20:45

TRINKIJERI ZASUKAO RUKAVE: Evo koji SPECIJALITET ume da NAPRAVI

Bivši trener Partizana pokazao kulinarsko umeće.

Pošto je sa Bajernom iz Minhena ostvario veliki uspeh, plasmanom u plej-of Evrolige, trener bundesligaša Andrea Trinkijeri pokazao je veštinu i u kulinarstvu.

Bivši šef struke Partizana je na zvaničnom klupskom "YouTube" kanalu, pokazao kako se pravi njegovo nacionalno jelo pica.

Trinkijeriju je pomagao i sadašnji asistent Adrijano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vertemati, koji je u ovom slučaju stručnjak za testo.

Trinkijeri je pokazao kako se pravi autentična pica i koji su tradicionalni sastojci.

Iako je rođen u Italiji, koreni poznatog trenera vuku iz Srbije, pa pored kulinarskog umeća, vičan je i sa balkanskim jezicima.

I Real i Barselona uspeli su da se primaknu Atletiku u borbi za titulu, pa će večerašnji (21.00) El klasiko u Madridu biti veoma važan - poraz je katastrofa za obe ekipe, remi nikome ne odgovara! Kvota na keca je 2,85, na dvojku 2,45, dok je iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Barselona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.