TRINKIJERI PRELOMIO: Još jedan odlazak iz Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRINKIJERI PRELOMIO: Još jedan odlazak iz Partizana

Braun nije jedini.

Novi trener Partizana Andrea Trinkijeri imaće tokom reprezentativne pauze vremena da „skocka“ tim po svojoj filozofiji. Italijanski strateg već se zahvalio Amerikancu Entoniju Braunu, koji se ne uklapa u njegov koncept, a uskoro bi moglo da dođe do još jednog odlaska iz Humske.

Narednih dana Partizan će napustiti i Strahinja Gavrilović, a mladi krilni centar će otići na pozajmicu u Vršac, koji osim u KLS-u igra i u ABA 2 ligi, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hot sport.

Gavrilović je stigao u Partizan iz Dinamika, a ove sezone je odigrao samo četiri utakmice u regionalnom takmičenju, kao i u Evrokupu. U redovima Vršca Gavrilović će imati veću minutažu i dobrim partijama bi mogao da obezbedi povratnu kartu za Humsku.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.