TRINKIJERI POTPISAO: Napustio Partizan i otišao u Evroligu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 17:34

TRINKIJERI POTPISAO: Napustio Partizan i otišao u Evroligu!

Seli se iz Beograda

Sada već bivši trener bogradskog Partizana, Andrea Trinkijeri je odlučio da zatraži raskid ugovora i postao je novi šef minhenskog Bajerna, prenosi beogradski mediji.

Trinkijeri će tako obnoviti saradnju sa Danielem Baezijem, koji je bio sportski direktor u redovima Bamberga kada je Andrea tamo bio trener.

Za sada nema previše finansijskih informacija, kao ni informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o dužini Trinkijerijevog ugovora, ali se veruje da je sa Partizanom raskinut ugovor zbog finansijskih neslaganja.

I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.