TRINKIJERI LJUT POSLE MEGE: Italijan ŽESTOKO iskritikovao svoje igrače! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRINKIJERI LJUT POSLE MEGE: Italijan ŽESTOKO iskritikovao svoje igrače! (VIDEO)

Partizan prekinuo seriju poraza.

Novi trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri debitovao je na klupi crnobelih u meču sa Mega Leksom. Partizan je uspeo da slavi na toj utakmici, ali je Italijan bio nezadovoljan igrom svog tima.

Link za live press konferenciju #MegaBemax - @PartizanBC ➡️ https://t.co/DWXzATmgmq

— KK Mega Bemax (@KKMegaBemax) November 3, 2018

- Imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam drugu ideju pre meča, želeo sam da u mojoj prvoj utakmici Partizan igra dobru košarku. Ovo danas što smo igrali nije košarka. Daleko je to od standarda koji moramo da imamo i to sam rekao igračima. Moramo bolji posao da napravimo i da igramo košarku, a ne nešto slično. Dobro je da je napravljen prvi korak, tek je početak- rekao je Trinkjeri.

Italijan je posebno bio nezadovoljan skokom svog tima.

- Bili smo bolji u odbrani i katastrofalni u skoku. Imam dvoje dece od 10 i sedam godina i mislim da bi bolje gradili skok od njih. Ja sam kriv, nisam im bolje objasnio. Sutra idemo u halu, baciću ključ i izaći ćemo kada naučimo da gradimo. Ja sam jako zahtevan, prvo prema sebi, pa prema mojim igračima- poručio je Trinkijeri.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.