Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRESE SE PARTIZANOVA SVLAČIONICA: ‘Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!’ (FOTO)

Bugarski internacionalac Valeri Božinov, a ko će drugi, među prvima se oglasio na društvenim mrežama sa svežim materijalom iz svlačionice Partizana.

Navijači Partizana večeras uživaju. Anaravno i fudbaleri, sudeći po slici koju nam je preneo Valeri Božinov putem društvene mreže instagram.
Gotovo kompletna delegacija crno-belih u Alkmaru stala je u jednu fotografiju, na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se posebno ističe bugarski internacionalac.
Ističe se i njegova poruka uz ovu sliku, dobro poznati stih:
– Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!!! – napisao je Božinov.
 
A photo posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Nov 26, 2015 at 12:47pm PST


The post TRESE SE PARTIZANOVA SVLAČIONICA: ‘Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine!’ (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.