TRESE SE HUMSKA: Aleksandar Mitrović se vraća u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 11:27

TRESE SE HUMSKA: Aleksandar Mitrović se vraća u Partizan

Potvrdio.

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović ima lepe vesti za navijače Partizana. Snažni golgeter je najavio povratak u Humsku. Preciznije, Mitrović je potvrdio reči krilnog fudbalera crno-belih Lazara Markovića.

- Ne ljutim se što je Markec plan izneo u javnost. Svako ko me poznaje, posvedočiće da zaista želim opet u Humsku. Iako bih voleo odmah, moramo biti realni, sad to nije moguće, međutim, ubeđen sam da će se jednog dana steći uslovi da opet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaigram pred Grobarima - rekao je Mitrović za Mozzarsportt.

Jedno je jasno, neće se vratiti u matični klub da bi se samo reklo kako je došao na mesto gde se afirmisao.

- Da se zna, neću se vraćati reda radi, niti da bih zauzimao mesto mlađima, nekom detetu iz škole što jedva čeka da dobije koji minut u prvom timu, ne bih voleo ni da me tad doživljavaju u smislu "e, Mitar je napravio ime i karijeru, on ima prednost". Ne, ne, stvarno vam kažem, bude li se pojavila opcija da se vratim u obzir dolazi samo Mitrović maksimalno fizički spreman, u naponu snage, sposoban da celog sebe da, pomogne Partizanu. Ne da se vučem po terenu.

- Sve sam snove dosad ostvario. Verujem da ću i taj o povratku. Da završim neke stvari. Vodim računa o svom telu, veliku pažnju posvećujem načinu treninga, oporavku i ishrani, zato se nadam da će mi karijera trajati dugo i da ću moći celog sebe da dam Partizanu, kad za to dođe vreme. Imam još nekoliko ideja, nadam se da ću ih sve realizovati pre povratka u Humsku, da ništa ne ostane na pola. Dotad, vredno treniram, radim na sebi, ujednom pratim sve šta se dešava u klubu i navijam - zaključio je Mitrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.