TRENUTNO REŠENJE: Amerikanac potpisao ugovor na DVA MESECA, a razlog su česte povrede! Ono što je sigurno - neće u Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 11:06

TRENUTNO REŠENJE: Amerikanac potpisao ugovor na DVA MESECA, a razlog su česte povrede! Ono što je sigurno - neće u Partizan

Još jedan košarkaš koji je izmakao crno-belima.

Američki košarkaš Endru Gaudlok će u narednoj sezoni nositi dres Morabank Andore, objavio je ovaj klub. Nekoliko prelaznih rokova se ovaj veteran dovodio u vezu sa Partizanom, ali do tog posla nikada nije došlo.

Ono što je zanimljivo, ugovor sa članom Endesa lige je potpisao na svega dva meseca. Verovatno da su česte povrede i godine uzrok tome.

Ovaj bek šuter je promenio značajan broj klubova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom karijere. Na NBA draftu pre 12 godina izabran je kao 46. pik od strane Los Anđeles Lejkersa. pored razvojne lige i Jezeraša, nosio je dres Hjuston Roketsa u Americi.

Njegov prvi evropski klub bio je Uniks, potom su se ređali Fenerbahče, Makabi, Olimpija Milano, Venecija, Ritas i Bilbao. Pored toga, nastupao je i u Kini.

Prošle godine u Bilbau nije ni igrao uopšte zbog teške povrede, dok je u pretprošloj sezoni beležio 14,3 poena.

Endru Gaudlok ima 34 godine i nalazi se u poznoj fazi karijere.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.