TRENER REALA PRED DOLAZAK U BEOGRAD:  Za razliku od Partizana mi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 19:02

TRENER REALA PRED DOLAZAK U BEOGRAD: Za razliku od Partizana mi...

Našao zamerku.

Košarkaši Reala savladali su posle preokreta ekipu Saragose u okviru prvenstva Španije, i to svega dva dana pre trećeg susreta sa Partizanom u plej-ofu Evrolige.

Valter Tavares je odradio zagrevanje, ali ga nije bio u sastavu tima, međutim, izvesno je da će igrati u protiv crno-belih, a trener Reala, Ćus Mateo, istakao je da je njegov tim morao da igra meč u domaćem prvenstvu između međunarodnih okršaja.

- Za razliku od Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je odmarao i odmara posle drugog meča serije, mi smo imali zahtevan duel protiv Saragose, sada nas čeka put u Beograd i velika borba sa ciljem da stignemo do izjednačenja i pete utakmice. Tavares? Ne znam, počeo je da trenira, ali videćemo da li će biti spreman da igra - istakao je trener Reala.

- U Beogradu želimo da odigramo kao u prvom meču kada je pitanje pobednika rešila čudesna trojka Pantera. Drugi meč je bio za zaborav u svakom smislu, odigrali smo loše, tuča…. Obe ekipe su oslabljene uoči nastavka serije, sve je moguće, Partizan će imati veliki vetar u leđa sa tribina, ali nadamo se da smo kadri da seriju vratimo na naš parket - nema dilemu trener Kraljevskog kluba.

U sastavu Reala, u meču koji je na programu 2. maja neće biti Jabuselea i Deka, dok Partizan neće moći da računa na Pantera i Lesora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.