TRENER NOVOG PAZARA SAMOUVEREN PRED DOLAZAK PARTIZANA: U super smo stanju, jedva čekamo da počne

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2023, 16:53

TRENER NOVOG PAZARA SAMOUVEREN PRED DOLAZAK PARTIZANA: "U super smo stanju, jedva čekamo da počne"

Šire optimizam.

Trener Novog Pazara Siniša Dobrašinović izneo je očekivanja pred meč 14. kola Mozzart bet Superlige protiv Partizana.

Pazarci će u ponedeljak od 15 časova dočekati crno-bele.

- Na bod se nikad ne igra! Hipotetički - da, ali teško je ići na bod. Mislim da to niko ne radi. Mi ćemo tražiti pobedu, pa šta nam bog da. Šteta što zbog praznih tribina nećemo imati praznik za ceo grad, pošto sam siguran da će na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imati šta da se vidi. Motiva nam neće nedostajati. Ovo je prilika da se momci izmere s Partizanom. Imamo odličnu atmosferu. U prilog tome najbolje svedoče rezultati. Ko se bavi fudbalom u Srbiji, željno očekuje dan kad će igrati protiv Partizana ili Crvene zvezde. Mislim da je tako i s mojim fudbalerima. U super su stanju i super formi. Svi jedva čekamo da počne - rekao je Dobrašinović.

Iznenadila je Dobrašinovića serija od 11 pobeda tima Igora Duljaja.

- Iz kola u kolo izgledaju sve bolje. Kolega Igor Duljaj oformio je iskusnu i kvalitetnu ekipu, koja kažnjava i najmanju grešku protivnika. Možda ne deluju kao tim koji melje, ali drže pod kontrolom dešavanja na terenu. Kontrolisali su svaku utakmicu, uvek je zavisilo od njih. U sastavu imaju jako dobre individualce, sposobne da sami reše. Nema šta, dolazi nam vrhunski protivnik. Biće to pravi test da vidimo dokle smo stigli, a ja tačno znam šta bi trebalo da popravimo da bismo došli na nivo Partizana. U svakom slučaju, idemo s nadom da nešto napravimo - rekao je trener, pa nastavio o kvalitetima Partizana.

- Partizan napred ima vrhunske igrače. Gajasa Zahida odlično poznajem sa Kipra. Godinama je bio ključni pojedinac u Apoelu iz Nikozije, gde je osvajao trofeje i igrao Ligu šampiona Evrope. Po meni je 'iks faktor' i u Partizanu, iako još nije 100 odsto spreman. Duljajeva družina je zasluženo tu gde trenutno jeste. Nadam se, ipak, da Partizanu nećemo dozvoliti da nam radi stvari koje je radio drugima. Što se nas tiče, prvenstveno smo snažni kao tim. Bolji smo iz dana u dan. Kako vreme odmiče, mislim da igrači sami lociraju slabe tačke. Jasno im je šta treba da poprave kako bi se popeli za stepenicu.

Dotakao se Dobrašinović i kvaliteta svog tima.

- Verujte, male su razlike među igračima. Ključno je pitanje njihovog stava, pristupa radu i treningu. Sve ih analiziram na dnevnim i sedmičnom nivou, a stavljam samo one koji su u tom trenutku spremni da ekipi daju najviše. Ne upoređujem kvalitet. Ako izuzmemo Adema Ljajića i Sejdubu Sumu, svi su približno isti. Svejedno je ko će da bude u startnoj postavi. Bitno mi je samo ono što pokažu tokom radne nedelje. To nagoveštava kakav će pristup pojedinac da ima i na utakmici. Na taj način i biram igrače - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.