TRAŽE KAZNU: Partizan PRIJAVIO Sanoga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 08:36

TRAŽE KAZNU: Partizan PRIJAVIO Sanoga!

Čeka se reakcija crveno-belih.

Partizan je na adresu Disciplinske komisije fudbalskog saveza Srbije poslao prijavu protiv Sekua Sanoga, veziste Crvene zvezde, zbog toga što je u derbi teže povredio Sejdubu Sumu, saznaje Žurnal. Defanzivni vezista crveno-belih je u jednom duelu pogodio rukom u oko kreatora igre Partizana, koji je imao sreću u nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da za dva milimetra izbegne gubitak vida.

Kako su objasnili iz Humske 1 u utorak, na pregledima je konstatovano da je Sumi povređeno oko i da će morati narednih mesec dana da provede u stanju apsolutnog mirovanja, kako se povreda ne bi pogoršala i kako bi sačuvao vid.

U prijavi Disciplincima stoji da Sekuu Sanogu ovo nije prvi put da povredi protivničkog igrača, jer je kapitenu Čukaričkog Marku Dociću polomio potkolenicu, zbog čega je za igrača Brđana završena jesenja polusezona.

Traže iz Partizana da Sanogo zbog svega toga bude kažnjen, iako ni protiv Čukaričkog, niti na večitom derbiju, nije dobio crveni karton.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.