TRANSFER ŽIVOTA VREDAN TRI MILIONA EVRA Premijer liga dobila novi biser našeg fudbala, a on NIJE ni iz Partizana, ni iz Zvezde

Izvor: Press, 08.Jan.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFER ŽIVOTA VREDAN TRI MILIONA EVRA Premijer liga dobila novi biser našeg fudbala, a on NIJE ni iz Partizana, ni iz Zvezde

Omladinski fudbalski reprezentativac Srbije Filip Stuparević prešao je iz Voždovca u engleski Votford za tri miliona evra.
Foto:Blic
Stuparević je potpisao četvorogodišnji ugovor sa premijerligašem, uz mogućnost da još šest meseci ostane u Voždovcu na pozajmici, objavio je beogradski klub.
Osamnaestogodišnji Stuparević već dve sezone nastupa u Superligi, postao je najmladji >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << debitant u istoriji srpskog fudbala i kasnije ukupno odigrao 57 mečeva i dao šest golova.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Filip Stuparević
- Sve se jako brzo dogodilo, ali sam presrećan. I dalje pamtim debi u dresu Voždovca kao najmladji igrač i golove najvećim rivalima. Boravak u klubu je bio zaista neprocenjivo iskustvo. Istakao bih veliku zahvalnost porodici na podršci, fudbalskom klubu Voždovac i svima u klubu - rekao je Stuparević za klupski sajt.
Voždovac je pre rekordnog transfera Stuparevića u inostranstvo ranije ostvario transfere Aleksandra Filipovića (BATE Borisov), Sašu Ivkovića (Maribor), Dejana Georgijevića (Ferencvaroš).
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Unikaha dovela pojačanje pred duel sa Zvezdom

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2019

Protivnik Zvezde u drugoj fazi Evrokupa, Unikaha iz Malage, dovela je pojačanje da dan utakmice sa srpskim šampionom. Novi igrač Unikahe postao je Rajan Boutrajt, koji je potpisao ugovor do kraja sezone, objavio je klub iz Malage.  Boutrajt je u sezoni 2016/17. nastupao za zagrebačku Cedevitu, a...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.