TRANSFER NA POMOLU: Iz Partizana u Barselonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2022, 09:30

TRANSFER NA POMOLU: Iz Partizana u Barselonu (FOTO)

Ako prođe probu...

Tmurni oblaci nadvili su nad Humskom. Partizan ne liči na sebe, a nema naznaka da će se nešto uskoro promeniti. Rezultati i igre crno-belih su najblaže rečeno daleko od očekivanja navijača.

Novi trener Ilija Stolica odlučio se za sasvim novu kocepciju, zahvalio se najiskusnijim igračima. Ali, ni to nije bio kraj. Otišao je zatim sportski direktor Ivica Iliev, otišao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kapiten Saša Zdjelar. Međutim, ni tu nije kraj.

Sada bi Humsku mogao da napusti još jedan veoma talentovani igrač, koji se nalazi u planovima crno-belih za budućnost. Reč je o Marku Brnoviću (19), sinu legendarnog Branka Brnovića, koji igra na krilnoj poziciji.

👀 El #RCDE B tiene a dos jugadores a prueba: Da Silva (central de origen portugués) y Marko Brnovic (extremo, hijo de Branko Brnovic).

🔙 Esto ya sucedió la temporada pasada, cuándo estuvo Joao Carvalho haciendo la pretemporada con el filial (hermano de Miguel Carvalho). pic.twitter.com/qIVMNolzCW

— Raúl Monje (@RaulMonje11) July 31, 2022

Mladi fudbaler je u Humsku stigao iz podgoričke Budućnosti pre dve godine, a već sad bi mogao da se otisne u svet, i to ni manje ni više nego u Barselonu.

Naime, Marko Brnović se ovih dana nalazi na probi u ekipi Espanjola u koja će u narednom periodu proceniti da li će ga angažovati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.