TRANSFER KABOKLA JE NEŠTO O ČEMU SE PRIČA: FIBA je dozvolom da on igra za Partizan, ponizila sve nas...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2023, 00:05

TRANSFER KABOKLA JE NEŠTO O ČEMU SE PRIČA: FIBA je dozvolom da on igra za Partizan, ponizila sve nas...

Ljut je zbog svegašto se dogodilo.

Neven Spahija, trener Venezije, dao je intervju za hrvatski list Sportske novosti u kojem se dotakao nedavnog prelaska Brazilca Bruna Kabokla u Partizan.

Mnogi krive Kaboklovog agenta Daniela Hazana za manipulaciju košarkaškim tržištem.

- Sramota je uopšte da se govori o tom agentu da je agent, jer nikada nisam čuo za njega, niti znam ijednog igrača koga on zastupa. Mene on ne zanima, mene zanima samo Bruno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kaboklo, koji se svakom novom izjavom sve više topi i počeo je Neven Spahija.

- Lično sam se čuo sa njim, jer imamo dobar odnos još iz vremena kada sam bio u Memfisu, živeli smo jedan blizu drugog. I dalje smatram da je Bruno o.k. dečko, ali je očigledno izmanipulisan. On je potpisao to što je potpisao. O tome svedoči i odluka FIBA, koja mu je izdala izlazno pismo za Partizan uz uslov da se plati obeštećenje.

Dotakao se hrvatski stručnjak i finansijske utakmice, koja nije uvek fer u ervopskoj košarci.

- Očigledno je Bruno shvatio da je potpisao za manje novca, nego što je u stanju da dobije, nakon odličnih partija na Svetskom prvenstvu. FIBA je dozvolom da on igra za Partizan, ponizila sve nas koji radimo ispod radara, koji nemamo taj novac koji imaju evroligaši, jer budimo realni, kako da se jedna Venecija nosi sa budžetima Partizana Crvene zvezde, Barcelone i Real Madrida - objasnio je Spahija.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.