TRANSFER BOMBA U HUMSKOJ! Partizan ima novog igrača, potpisuje bivši fudbaler Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 12:56

TRANSFER BOMBA U HUMSKOJ! Partizan ima novog igrača, potpisuje bivši fudbaler Crvene zvezde

Izazvaće buru među večitima.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji je poslednje nastupao za turski Hatajspor, Ognjen Vranješ, postaće novi igrač Partizana.

Kako javlja "Telegraf" bosanskohercegovački štoper trebalo bi da u ponedeljak dođe u Beograd i potpiše ugovor sa crno-belima.

Iskusni 32-godišnjak dolazi kao slobodan igrač, a sve bi trebalo da bude završeno najkasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do četvrtka.

Pregovori Partizana i Vranješa trajali su dugo, ali je na kraju defanzivac odlučio da krene stopama Vladimira Stojkovića i Ognjena Ožegovića koji su u skorije vreme nosili dres oba srpska "večita" rivala.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.