TOŠIĆ NA KONTROLI U NEMAČKOJ, VESTI ĆE ZANIMATI GROBARE: Evo kada će se Bambi vratiti na teren (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOŠIĆ NA KONTROLI U NEMAČKOJ, VESTI ĆE ZANIMATI GROBARE: Evo kada će se Bambi vratiti na teren (FOTO)

Prvotimac Partizana povredio koleno još u prvom kolu Superlige.

Zoran Tošić već dva i po meseca, još od prvog kola Superlige Srbije i meča protiv Radnika, pauzira zbog povrede kolena, a Bambi će definitivno morati još malo da se strpi do povratka na teren. Tošić je danas bio na pregledu u Nemačkoj, tačnije u Augzburgu kod lekara dr Urliha Beneša, a vesti su dobre. Oporavak teče po planu i Zoran Mirković >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi uskoro, iako nije tačno precizirano kada, moći da računa na Tošića.

REZERVISALI SU MESTO U LOŽI: Zbog Partizanovog igrača klubovi Serije A dolaze u Podgoricu! (FOTO)

BIVŠI TRENER PARTIZANA BRANI HRVATA: Niko nije KRIV (FOTO)

 - S obzirom da je povreda kolena bila teže prirode trenutno je primetan minimalni otok. Uz terapije i vežbe fizikalnom medicinom i rehabilitacijom možemo se nadati brzom povratku na teren, za nekoliko nedelja - saopštio je Partizanov klupski lekar dr Ilija Rosić, koji je bio sa Tošićem u Nemačkoj.

Fudbaler Partizana Zoran Bambi Tošić u pratnji klupskog doktora Ilije Rosića posetio je čuvenu kliniku u Ausburgu i dr.med Ulricha Boenischa-a kako bi prošao poslednju kontrolu posle operacije kolena koja je uradjena pre dva meseca. .Dr Boenish je zadovoljan samim tokom oporavka što je i potvrdio i mr.sci dr Ilija Rosić ‘S obzirom da je povreda kolena bila teže prirode trenutno je primetan minimalni otok i uz terapije i vežbe sa fizikalnom medicinom i rehabilitacijom možemo se nadati brzom povratku na teren, za nekoliko nedelja.

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 9. Окт 2018. у 8:18 PDT

Istovremeno, oporavak Zlatana Šehovića takođe teče po planu, a levi bek bi mogao na teren već u narednom kolu Superlige na gostovanju protiv Spartaka.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.